Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij net als wij passie voor de horeca en wil je werken in het dynamische team van Brasserie Pigalle? Dan zoeken wij jou. Wij zoeken collega’s voor de bediening en in de keuken. Dus ben jij die enthousiaste gastheer/ gastvrouw of die zelfstandig werkend kok, afwasser of sous-chef? Kom dan ons team versterken!

  

Brasserie Pigalle staat voor passie, kwaliteit en gastvrijheid. Wij zijn gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Markt 18 in het bruisende Oosterhout. Met ons grote terras zijn we een gezellige blikvanger op het plein. Bij ons kun je terecht voor mooie lunchgerechten, bijzonder dineren en trendy borrelen. Ook hebben we de mogelijkheid voor het organiseren van partijen of zakelijke bijeenkomsten in een van onze zalen.

Zowel voor de bediening als in de keuken zijn wij op zoek naar collega’s. Bij ons is altijd ruimte voor ontwikkeling en groei en prima arbeidsvoorwaarden. Heb jij net als wij passie voor de horeca en het de gasten naar de zin maken, dan zoeken wij jou.  Wil je meer weten of heb je interesse? bel of stuur een berichtje.